Barion Pixel  • "Aktívan Espákkal"- Espák Pincészet borkóstoló (5 tétel) dűlőtúrával (2 főtől)

"Odaadás és tisztelet!" ez a mondat, amely maximálisan jellemzi Espák Pál borászt és az ő munkáját! Az Espák Pincészet egy családi borászat a Tokaj-Hegyaljai Hercegkúton. Az Espák családban minden tapasztalat, fortély apáról fiúra öröklődik. Csiszolják a tudást és a titkot megőrzik a következő generáció számára. A pincészet a  Kőporosi pincesoron található . A romantikus háromszögeket formáló pincék 2002 óta a világörökség részét képezik. A riolitba vájt pincék régi sváb hagyományokat követve kerültek felújításra. Köztük Espákék pincéje is 2009-ben. Pál, fiatal kora, és friss ismeretei mellett bizalommal támaszkodik édesapja bölcsességére és szakértelmére. Ez az egység családuk jövőjének kulcsát biztosítja, továbbá új dimenziókat nyit számukra a tokaji borok egyedi karakterének megőrzése terén.

A program tartalma:

- 5 tétel megkóstolása borkorcsolyával 

- Espák dűlőtúra

A program minimum létszáma:

- 2 fő


Amennyiben megvásárolja  ezt a  borélményt, mi kipostázzuk Önnek  a programhoz tartozó BORdingpass utalványát amelyet majd a helyszínen kell átnyújtani a vendéglátóinak.

Az utalványok  a vásárlástól számított 12 hónapig érvényesek. Utalványaink "Covid biztosak", így az esetleges jövőbeli korlátozásokhoz  rugalmasan alkalmazkodunk.

Célunk, hogy az utalványait mindenki valódi, felejthetetlen élményekre tudja váltani.

Az Ön  Bordingpass-sza mellé küldünk egy részletes tájékoztatót a programról, a felhasználási feltételekről, illetve a házigazdája privát elérhetőségeit is itt fogja megtalálni.

A programok foglalása minden esetben a  házigazdával történő előzetes egyeztetés alkalmával lehetséges.

Bármilyen kérése, iletve kérdése merülne fel a továbbiakban kérem keressen minket bizalommal az info@borvilagom.hu e-mail címen, illetve a 0670/427-85-62-es telefonszámon!

Kellemes kikapcsolódást kívánunk!

A Borvilágom csapta #szupertokajiborélmények


  "Aktívan Espákkal"- Espák Pincészet borkóstoló (5 tétel) dűlőtúrával (2 főtől)

  • 7,500 Ft


Ebből a termékből a minimum mennyiség a 2

Új termékek