Barion Pixel  • Birkás Pincészet-Prémium (7 tételes) borkóstoló

A Kunsági borvidék a legtöbb ember számára kevesebb tartalommal bír, mint mondjuk Villány, Tokaj vagy éppen Szekszárd, azonban ez nem azt jelenti, hogy  valóban így is van. Célunk, hogy ezt az elfeledett régiót és annak legszebb produktumait megismertessük és feltárjuk  borkedvelő közönségünk előtt, hogy annak minden szépségét, minden báját be tudjuk mutatni. Mindazt, amely valódi értéket  és izgalmas tartalmat képvisel az érdeklődők számára. Mindezt az egyik leghitelesebb, legszenvedélyesebb családi pincészet által kívánjuk megcselekedni. Ők, az izsáki Birkás Pincészet.

A borászat 3 generáció óta elkötelezett híve  a vidék jellemző fajtáira alapuló, minőségi borkészítésnek. Ilyen, például a Cserszegi Fűszeres vagy az Irsai Olivér, de az illatos fajták mellett a főszerepet egyértelműen az első eredet védett magyar fajta, az izsáki Arany Sárfehér ölti magára. Fontos megjegyeznünk, hogy a kiváló zamatokkal és a fajtákra jellemző tipikus szépségeket magukba foglaló Birkás csendes borokon túl, Birkás Zoltán 2019-es Arany Sárfehér Nyers pezsgője (Méthode Traditionelle) az idei Vinagora Nemzetközi borversenyen aranyéremet szerzett. 

A vendégek fogadásáról és a kóstoltatásról, minden alkalommal a Birkás család tagjai gondoskodnak, akik szíves szenvedéllyel mesélnek, az izsáki szőlőművelési és borászati hagyományokról, valamint a pincészet történelméről, jelenéről, illetve  ígéretes jövőjéről .

A kóstoltatás, gyönyörű környezetben zajlik, a Kurjantópusztán található Birkás Borház & Bisztróban, amelyet körbe ölel a családi szőlőbirtok egy része.

A kóstoló sor:

- Birkás Arany Sárfehér Pezsgő 2019 „Védett eredetű pezsgő”

-  Irsai Olivér Gyöngyöző 2020

-  Cserszegi fűszeres 2020

-  Kékfrankos Rosé 2020

- Kadarka, 2018

-  Cabernet Franc,Sansz Cuvée 2015

-  Birkás Jégbor Rajnai Rizling 2013

Igény esetén meleg ételt és kedvezményes szálláslehetőséget is tudnak a vendéglátók biztosítani.


Amennyiben megvásárolja  ezt a  borélményt, mi kipostázzuk Önnek  a programhoz tartozó BORdingpass utalványát amelyet majd a helyszínen kell átnyújtani a vendéglátóinak.

Az utalványok érvényessége a vásárlástól számított 12 hónapig érvényesek. Utalványaink "Covid biztosak", így az esetleges jövőbeli korlátozásokhoz  rugalmasan alkalmazkodunk.

Célunk, hogy az utalványait mindenki valódi, felejthetetlen élményekre tudja váltani.

Az Ön  Bordingpass-sza mellé küldünk egy részletes tájékoztatót a programról, a felhasználási feltételekről, illetve a házigazdája privát elérhetőségeit isitt fogja megtalálni.

A programok foglalása minden esetben a  házigazdával történő előzetes egyeztetés alkalmával lehetséges.

Bármilyen kérése, iletve kérdése merülne fel a továbbiakban kérem keressen minket bizalommal az info@borvilagom.hu e-mail címen, illetve a 0670/427-85-62-es telefon számon!

Kellemes kikapcsolódást kívánunk!

A Borvilágom csapta

  

Birkás Pincészet-Prémium (7 tételes) borkóstoló

  • 4,900 Ft


Új termékek